Rijscholen in Waskemeer

1 rijschool gevonden in Waskemeer

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Waskemeer of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Waskemeer, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Waskemeer werken ook in plaatsen als Bakkeveen, Balk, De Wilp, Donkerbroek, Een, Een West, Frieschepalen, Haule, Haulerwijk, Oosterwolde, Siegerswoude, Waskemeer, of Wijnjewoude

Slagingskans in Waskemeer

We hebben in Waskemeer maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Waskemeer kunnen kijken, zoals in Bakkeveen (1), Balk (2), Een (1), Oosterwolde (2), en Waskemeer (1).

Zo ligt in Bakkeveen het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 86%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Waskemeer.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Oosterwolde. Daar zijn 2 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Oosterwolde op 40%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Waskemeer of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Waskemeer
kaart rijscholen Waskemeer

Statistieken voor Waskemeer

1

rijscholen

51%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Waskemeer

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Waskemeer en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Waskemeer en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Waskemeer zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Waskemeer

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Waskemeer?

  Er is 1 rijschool in Waskemeer waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Waskemeer?

  De beste rijschool van Waskemeer is Autorijschool De Woudloper met een gemiddeld slagingspercentage van 51%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Waskemeer?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Waskemeer is 51%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Waskemeer?

  Een rijles bij een rijschool in Waskemeer kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Waskemeer volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Waskemeer kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Waskemeer en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Waskemeer rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Waskemeer te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Waskemeer heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.