Rijscholen in Weerselo

1 rijschool gevonden in Weerselo

Ben je op zoek naar een rijschool in Weerselo of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je niet in Weerselo, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Weerselo werken ook in plaatsen als Agelo, Albergen, Borne, Deurningen, Fleringen, Goor, Haarle, Hengelo, Hertme, Oldenzaal, Ootmarsum, Reutum, Rossum, Saasveld, Tubbergen, of Weerselo

Slagingskans in Weerselo

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Weerselo ook een aantal rijscholen. In Albergen (1), Borne (3), Goor (2), Haarle (3), Hengelo (20), Oldenzaal (6), Reutum (1), en Weerselo (1) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Weerselo geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Reutum het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 86%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Weerselo.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Hengelo. Daar zijn 20 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Hengelo op 61%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Weerselo of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Weerselo

Statistieken voor Weerselo

1

rijscholen

46%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Weerselo en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Weerselo zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Weerselo

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Weerselo?

  Er is 1 rijschool in Weerselo waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Weerselo?

  De beste rijschool van Weerselo is Les is More Rijopleidingen met een gemiddeld slagingspercentage van 46%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Weerselo?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Weerselo is 46%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Weerselo?

  Een rijles bij een rijschool in Weerselo kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Weerselo volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Weerselo kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Weerselo en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Weerselo rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Weerselo te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Weerselo heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.