Rijscholen in Weesp

4 rijscholen gevonden in Weesp

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Weesp of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Of je nou in Weesp woont of in de buurt zoals in Abcoude, Almere, Amsterdam, Amsterdam-Zuidoost, Ankeveen, Baambrugge, Diemen, Duivendrecht, Hilversum, Meerkerk, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, of Weesp, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Weesp

Er zijn in Weesp 4 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 44%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Abcoude (2), Almere (138), Amsterdam (197), Amsterdam-Zuidoost (23), Diemen (7), Duivendrecht (2), Hilversum (34), Muiden (1), Muiderberg (1), Naarden (2), Nederhorst den Berg (2), en Weesp (4) een aantal rijscholen die rijlessen in Weesp aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Weesp heb je in Hilversum. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 65%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Amsterdam. Daar zijn 197 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Amsterdam op 56%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Weesp. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Weesp

Statistieken voor Weesp

4

rijscholen

44%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Weesp en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Weesp zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Weesp

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Weesp?

  Er zijn 4 rijscholen in Weesp waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Weesp?

  De beste rijschool van Weesp is Voogt met een gemiddeld slagingspercentage van 65%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Weesp?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Weesp is 44%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Weesp?

  Een rijles bij een rijschool in Weesp kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Weesp volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Weesp kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Weesp en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Weesp rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Weesp te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Weesp heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.