Rijscholen in Wenum Wiesel

1 rijschool gevonden in Wenum Wiesel

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Wenum Wiesel of omgeving! Woon je in de buurt van Wenum Wiesel zoals Apeldoorn, Beemte Broekland, Hoog Soeren, Ugchelen, Vaassen, of Wenum Wiesel dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Wenum Wiesel

In Wenum Wiesel is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Apeldoorn (43), Vaassen (5), en Wenum Wiesel (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Zo ligt in Wenum Wiesel het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 85%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Wenum Wiesel.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Apeldoorn. Daar zijn 43 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Apeldoorn op 60%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Wenum Wiesel of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Wenum Wiesel

Statistieken voor Wenum Wiesel

1

rijscholen

85%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Wenum Wiesel en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Wenum Wiesel zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Wenum Wiesel

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Wenum Wiesel?

  Er is 1 rijschool in Wenum Wiesel waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Wenum Wiesel?

  De beste rijschool van Wenum Wiesel is Frits Groeneveld Traffic Training met een gemiddeld slagingspercentage van 85%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Wenum Wiesel?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Wenum Wiesel is 85%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Wenum Wiesel?

  Een rijles bij een rijschool in Wenum Wiesel kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Wenum Wiesel volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Wenum Wiesel kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Wenum Wiesel en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Wenum Wiesel rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Wenum Wiesel te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Wenum Wiesel heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.