Rijscholen in Wessem

1 rijschool gevonden in Wessem

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Wessem of omgeving! Woon je in de buurt van Wessem zoals Baexem, Beegden, Echt, Grathem, Haler, Heel, Herten, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Linne, Maasbracht, Montfort, Neeritter, Ohé en Laak, Roermond, Sint Joost, Stevensweert, Thorn, of Wessem dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Wessem

We hebben in Wessem maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Wessem kunnen kijken, zoals in Baexem (1), Beegden (2), Echt (3), Heel (1), Herten (2), Linne (2), Maasbracht (2), Roermond (21), Thorn (2), en Wessem (1).

Zo ligt in Wessem het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 100%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Wessem.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Roermond. Daar zijn 21 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Roermond op 62%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Wessem of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Wessem
kaart rijscholen Wessem

Statistieken voor Wessem

1

rijscholen

100%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Wessem en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Wessem zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Wessem

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Wessem?

  Er is 1 rijschool in Wessem waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Wessem?

  De beste rijschool van Wessem is Rijschool Ivo Egas t.h.o.d.n. NXXT met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Wessem?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Wessem is 100%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Wessem?

  Een rijles bij een rijschool in Wessem kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Wessem volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Wessem kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Wessem en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Wessem rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Wessem te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Wessem heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.