Rijscholen in Westerhaar-Vriezenveensewijk

3 rijscholen gevonden in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Westerhaar-Vriezenveensewijk of omgeving! Woon je niet in Westerhaar-Vriezenveensewijk, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Westerhaar-Vriezenveensewijk werken ook in plaatsen als Almelo, Beerzerveld, Bruinehaar, Daarle, Daarlerveen, Geerdijk, Geesteren, Hoge Hexel, Kloosterhaar, Langeveen, Sibculo, Vriezenveen, Vroomshoop, of Westerhaar-Vriezenveensewijk

Slagingskans in Westerhaar-Vriezenveensewijk

We hebben 3 rijscholen in Westerhaar-Vriezenveensewijk voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 71%. Mocht er in Westerhaar-Vriezenveensewijk geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Almelo (22), Daarle (2), Geesteren (2), Sibculo (2), Vriezenveen (1), Vroomshoop (1), en Westerhaar-Vriezenveensewijk (3). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Westerhaar-Vriezenveensewijk aanbieden.

In Vriezenveen ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 74%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Westerhaar-Vriezenveensewijk.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Almelo. Daar zijn 22 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Almelo op 56%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Westerhaar-Vriezenveensewijk. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Westerhaar-Vriezenveensewijk

Statistieken voor Westerhaar-Vriezenveensewijk

3

rijscholen

71%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Westerhaar-Vriezenveensewijk en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Westerhaar-Vriezenveensewijk zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Westerhaar-Vriezenveensewijk

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Westerhaar-Vriezenveensewijk?

  Er zijn 3 rijscholen in Westerhaar-Vriezenveensewijk waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Westerhaar-Vriezenveensewijk?

  De beste rijschool van Westerhaar-Vriezenveensewijk is Autorijschool E. Bos met een gemiddeld slagingspercentage van 92%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Westerhaar-Vriezenveensewijk?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Westerhaar-Vriezenveensewijk is 71%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Westerhaar-Vriezenveensewijk?

  Een rijles bij een rijschool in Westerhaar-Vriezenveensewijk kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Westerhaar-Vriezenveensewijk volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Westerhaar-Vriezenveensewijk kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Westerhaar-Vriezenveensewijk en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Westerhaar-Vriezenveensewijk rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Westerhaar-Vriezenveensewijk te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Westerhaar-Vriezenveensewijk heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.