Top 10 rijscholen voor rijles in Wetsens

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 53.3474779,6.0332484

Rijles in Wetsens volgen

kaart rijscholen Wetsens

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Wetsens of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je niet in Wetsens, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Wetsens werken ook in plaatsen als Aalsum, Anjum, Bornwird, Brantgum, Damwâld, Dokkum, Driezum, Ee, Engwierum, Foudgum, Hantum, Hantumeruitburen, Hantumhuizen, Hiaure, Jouswier, Lioessens, Metslawier, Moddergat, Morra, Nes, Niawier, Oosternijkerk, Oostrum, Paesens, Raard, Rinsumageast, Sibrandahûs, Ternaard, Waaxens, Wâlterswâld, Westergeest, Wetsens, of Wierum

Hoogste kans van slagen in de buurt van Wetsens

Omdat er in Wetsens geen rijscholen zijn gevestigd adviseren wij je om te kijken in één van de plaatsen in de buurt. Zo zijn er in Damwâld (3), Dokkum (6), Oosternijkerk (2), Oostrum (2), en Rinsumageast (1) wel rijscholen beschikbaar. We hebben een overzicht gemaakt met alle locaties bij jou in de buurt zodat je snel je rijbewijs kunt halen.

In Rinsumageast ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 76%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Wetsens.

Mocht je in Wetsens wonen, dan is Dokkum de dichtstbijzijnde plaats met de meeste kans op een rijschool met plek. Er zijn daar 6 locaties met een gemiddeld slagingspercentage van 53% waar je kunt beginnen aan het behalen van je rijbewijs.

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Wetsens. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
Veel veilige kilometers gewenst!