Rijscholen in Weurt

2 rijscholen gevonden in Weurt

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Weurt of omgeving? Dat komt goed uit! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Andelst, Bemmel, Beuningen, Elst, Ewijk, Heilig Landstichting, Herveld, Lent, Malden, Nijmegen, Oosterhout, Persingen, Ressen, Slijk-Ewijk, Ubbergen, Valburg, Weurt, Wijchen, of Winssen woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Weurt. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Weurt

We hebben 2 rijscholen in Weurt voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 67%. Mocht er in Weurt geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Andelst (1), Bemmel (3), Beuningen (7), Elst (10), Ewijk (1), Herveld (1), Lent (3), Malden (5), Nijmegen (45), Oosterhout (22), Weurt (2), en Wijchen (11). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Weurt aanbieden.

In Herveld ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 81%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Weurt.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Nijmegen. Daar zijn 45 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Nijmegen op 55%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Weurt. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Weurt
kaart rijscholen Weurt

Statistieken voor Weurt

2

rijscholen

67%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Weurt en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Weurt zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Weurt

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Weurt?

  Er zijn 2 rijscholen in Weurt waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Weurt?

  De beste rijschool van Weurt is Autorijschool Kelly Arntz met een gemiddeld slagingspercentage van 75%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Weurt?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Weurt is 67%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Weurt?

  Een rijles bij een rijschool in Weurt kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Weurt volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Weurt kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Weurt en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Weurt rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Weurt te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Weurt heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.