Rijscholen in Wezep

8 rijscholen gevonden in Wezep

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Wezep of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Of je nou in Wezep woont of in de buurt zoals in 't Loo Oldebroek, Hattem, Hattemerbroek, Kamperveen, Oldebroek, Oosterwolde, Wapenveld, Wezep, Wilsum, Zalk, of Zwolle, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Wezep

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 8 rijscholen in Wezep en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Gemiddeld slagen er met 58% in Wezep iets meer leerlingen voor hun eerste rijexamen dan in de rest van Nederland. Daar ligt het gemiddelde slagingspercentage 1% lager op 57%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Is er in Wezep een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Wezep

Statistieken voor Wezep

8

rijscholen

58%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Wezep en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Wezep zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Wezep

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Wezep?

  Er zijn 8 rijscholen in Wezep waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Wezep?

  De beste rijschool van Wezep is V.O.F. Autorijschool Zwijnenburg met een gemiddeld slagingspercentage van 82%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Wezep?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Wezep is 58%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Wezep?

  Een rijles bij een rijschool in Wezep kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Wezep volgen?

  Bij een van de 8 rijscholen in Wezep kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Wezep en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Wezep rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Wezep te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Wezep heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.