Rijscholen in Wierden

4 rijscholen gevonden in Wierden

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Wierden of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je in de buurt van Wierden zoals Aadorp, Almelo, Bornerbroek, Enter, Hoge Hexel, Nijverdal, Notter, Rijssen, Vriezenveen, Wierden, of Zuna dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Wierden

We hebben 4 rijscholen in Wierden voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 68%. Mocht er in Wierden geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Aadorp (1), Almelo (22), Enter (1), Nijverdal (7), Rijssen (9), Vriezenveen (1), en Wierden (4). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Wierden aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Wierden kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Aadorp uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 90%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Almelo. Daar zijn 22 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Almelo op 56%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Wierden. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Wierden

Statistieken voor Wierden

4

rijscholen

68%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Wierden en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Wierden zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Wierden

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Wierden?

  Er zijn 4 rijscholen in Wierden waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Wierden?

  De beste rijschool van Wierden is Rijschool Rotman met een gemiddeld slagingspercentage van 83%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Wierden?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Wierden is 68%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Wierden?

  Een rijles bij een rijschool in Wierden kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Wierden volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Wierden kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Wierden en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Wierden rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Wierden te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Wierden heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.