Rijscholen in Wieringerwerf

2 rijscholen gevonden in Wieringerwerf

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Wieringerwerf of omgeving? Dat komt goed uit! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Abbekerk, De Weere, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Middenmeer, Midwoud, Oostwoud, Opperdoes, Twisk, Wervershoof, Wieringerwerf, of Zwaagdijk woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Wieringerwerf. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Wieringerwerf

Er zijn in Wieringerwerf 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 68%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in De Weere (1), Medemblik (3), Middenmeer (3), Opperdoes (1), Wervershoof (3), en Wieringerwerf (2) een aantal rijscholen die rijlessen in Wieringerwerf aanbieden.

In Wervershoof ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 72%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Wieringerwerf.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Wervershoof. Daar zijn 3 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Wervershoof op 72%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Wieringerwerf. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Wieringerwerf
kaart rijscholen Wieringerwerf

Statistieken voor Wieringerwerf

2

rijscholen

68%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Wieringerwerf

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Wieringerwerf en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Wieringerwerf en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Wieringerwerf zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Wieringerwerf

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Wieringerwerf?

  Er zijn 2 rijscholen in Wieringerwerf waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Wieringerwerf?

  De beste rijschool van Wieringerwerf is Auto-Motorrijschool Herweijer met een gemiddeld slagingspercentage van 88%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Wieringerwerf?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Wieringerwerf is 68%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Wieringerwerf?

  Een rijles bij een rijschool in Wieringerwerf kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Wieringerwerf volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Wieringerwerf kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Wieringerwerf en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Wieringerwerf rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Wieringerwerf te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Wieringerwerf heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.