Rijscholen in Wijdewormer

1 rijschool gevonden in Wijdewormer

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Wijdewormer of omgeving! Woon je in de buurt van Wijdewormer zoals Amsterdam, Assendelft, Bennebroek, De Rijp, Den Burg, Den Ilp, Ilpendam, Jisp, Koog aan de Zaan, Krommenie, Landsmeer, Markenbinnen, Middenbeemster, Monnickendam, Oost-Graftdijk, Oostknollendam, Oostzaan, Purmerend, Purmerland, Spijkerboor, Starnmeer, Westknollendam, Westzaan, Wijdewormer, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk, of Zuidoostbeemster dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Wijdewormer

We hebben in Wijdewormer maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Wijdewormer kunnen kijken, zoals in Amsterdam (197), Assendelft (15), De Rijp (1), Koog aan de Zaan (4), Krommenie (8), Landsmeer (1), Middenbeemster (1), Monnickendam (3), Oostzaan (2), Purmerend (43), Purmerland (1), Spijkerboor (1), Westzaan (1), Wijdewormer (1), Wormer (4), Wormerveer (3), Zaandam (36), Zaandijk (3), en Zuidoostbeemster (1).

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Oostzaan uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 72%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Amsterdam. Daar zijn 197 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Amsterdam op 56%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Wijdewormer of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Wijdewormer

Statistieken voor Wijdewormer

1

rijscholen

50%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Wijdewormer en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Wijdewormer zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Wijdewormer

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Wijdewormer?

  Er is 1 rijschool in Wijdewormer waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Wijdewormer?

  De beste rijschool van Wijdewormer is Rijschool Raymond met een gemiddeld slagingspercentage van 50%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Wijdewormer?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Wijdewormer is 50%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Wijdewormer?

  Een rijles bij een rijschool in Wijdewormer kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Wijdewormer volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Wijdewormer kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Wijdewormer en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Wijdewormer rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Wijdewormer te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Wijdewormer heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.