Rijscholen in Wijhe

4 rijscholen gevonden in Wijhe

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Wijhe of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Broekland, Heerde, Lierderholthuis, Marle, Oene, Olst, Raalte, Veessen, Vorchten, Wapenveld, Welsum, Wijhe, of Zwolle woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Wijhe. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Wijhe

Er zijn in Wijhe 4 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 55%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Heerde (1), Olst (2), Raalte (4), Wapenveld (1), Wijhe (4), en Zwolle (34) een aantal rijscholen die rijlessen in Wijhe aanbieden.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Wijhe heb je in Wapenveld. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 79%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Zwolle. Daar zijn 34 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Zwolle op 59%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Wijhe. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Wijhe
kaart rijscholen Wijhe

Statistieken voor Wijhe

4

rijscholen

55%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Wijhe

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Wijhe en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Wijhe en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Wijhe zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Wijhe

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Wijhe?

  Er zijn 4 rijscholen in Wijhe waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Wijhe?

  De beste rijschool van Wijhe is DickGesLaagd.nl met een gemiddeld slagingspercentage van 61%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Wijhe?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Wijhe is 55%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Wijhe?

  Een rijles bij een rijschool in Wijhe kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Wijhe volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Wijhe kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Wijhe en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Wijhe rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Wijhe te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Wijhe heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.