Rijscholen in Wijk bij Duurstede

9 rijscholen gevonden in Wijk bij Duurstede

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Wijk bij Duurstede of omgeving! Of je nou in Wijk bij Duurstede woont of in de buurt zoals in Asch, Beusichem, Buren, Cothen, Culemborg, Doorn, Eck en Wiel, Langbroek, Leersum, Maurik, Ravenswaaij, Rijswijk, Wijk bij Duurstede, Zoelen, of Zoelmond, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Wijk bij Duurstede

Hier tref je een overzicht van alle 9 rijscholen in Wijk bij Duurstede waaruit je kunt kiezen.

Je hebt 5% meer kans van slagen bij een rijschool in Wijk bij Duurstede (62%) dan in de rest van Nederland (57%). Dat gaat je zeker lukken!

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Heb je de juiste rijschool in Wijk bij Duurstede gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Wijk bij Duurstede

Statistieken voor Wijk bij Duurstede

9

rijscholen

62%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Wijk bij Duurstede en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Wijk bij Duurstede zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Wijk bij Duurstede

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Wijk bij Duurstede?

  Er zijn 9 rijscholen in Wijk bij Duurstede waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Wijk bij Duurstede?

  De beste rijschool van Wijk bij Duurstede is Autorijschool Harm Kroeze met een gemiddeld slagingspercentage van 83%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Wijk bij Duurstede?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Wijk bij Duurstede is 62%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Wijk bij Duurstede?

  Een rijles bij een rijschool in Wijk bij Duurstede kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Wijk bij Duurstede volgen?

  Bij een van de 9 rijscholen in Wijk bij Duurstede kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Wijk bij Duurstede en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Wijk bij Duurstede rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Wijk bij Duurstede te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Wijk bij Duurstede heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.