Rijscholen in Wijk en Aalburg

1 rijschool gevonden in Wijk en Aalburg

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Wijk en Aalburg of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Wijk en Aalburg, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Wijk en Aalburg werken ook in plaatsen als Aalst, Ammerzoden, Andel, Babyloniënbroek, Bern, Brakel, Bruchem, Delwijnen, Drongelen, Eethen, Elshout, Gameren, Genderen, Giessen, Haarsteeg, Herwijnen, Heusden, Kerkwijk, Nederhemert, Nieuwaal, Poederoijen, Veen, Waalwijk, Well, Wijk en Aalburg, of Zuilichem

Slagingskans in Wijk en Aalburg

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Wijk en Aalburg ook een aantal rijscholen. In Aalst (1), Ammerzoden (3), Brakel (1), Haarsteeg (1), Heusden (1), Kerkwijk (1), Waalwijk (13), en Wijk en Aalburg (1) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Wijk en Aalburg geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Wijk en Aalburg heb je in Haarsteeg. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 69%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Waalwijk. Daar zijn 13 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Waalwijk op 49%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Wijk en Aalburg of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Wijk en Aalburg
kaart rijscholen Wijk en Aalburg

Statistieken voor Wijk en Aalburg

1

rijscholen

66%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Wijk en Aalburg en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Wijk en Aalburg zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Wijk en Aalburg

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Wijk en Aalburg?

  Er is 1 rijschool in Wijk en Aalburg waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Wijk en Aalburg?

  De beste rijschool van Wijk en Aalburg is Kees de Vaan opleidingen B.V. met een gemiddeld slagingspercentage van 66%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Wijk en Aalburg?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Wijk en Aalburg is 66%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Wijk en Aalburg?

  Een rijles bij een rijschool in Wijk en Aalburg kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Wijk en Aalburg volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Wijk en Aalburg kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Wijk en Aalburg en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Wijk en Aalburg rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Wijk en Aalburg te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Wijk en Aalburg heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.