Rijscholen in Wilsum

1 rijschool gevonden in Wilsum

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Wilsum of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Of je nou in Wilsum woont of in de buurt zoals in 's-Heerenbroek, Grafhorst, Hattem, Hattemerbroek, IJsselmuiden, Kampen, Kamperveen, Mastenbroek, Noordeinde, Wezep, Wilsum, Zalk, of Zwolle, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Wilsum

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Wilsum ook een aantal rijscholen. In Hattem (3), IJsselmuiden (2), Kampen (8), Wezep (8), Wilsum (1), en Zwolle (34) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Wilsum geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Wilsum het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 68%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Wilsum.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Zwolle. Daar zijn 34 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Zwolle op 59%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Wilsum of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Wilsum

Statistieken voor Wilsum

1

rijscholen

68%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Wilsum en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Wilsum zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Wilsum

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Wilsum?

  Er is 1 rijschool in Wilsum waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Wilsum?

  De beste rijschool van Wilsum is Hofstede Rijopleidingen met een gemiddeld slagingspercentage van 68%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Wilsum?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Wilsum is 68%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Wilsum?

  Een rijles bij een rijschool in Wilsum kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Wilsum volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Wilsum kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Wilsum en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Wilsum rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Wilsum te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Wilsum heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.