Rijscholen in Wintelre

2 rijscholen gevonden in Wintelre

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Wintelre of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Best, Eindhoven, Hoogeloon, Klundert, Knegsel, Oirschot, Oost- West- en Middelbeers, Steensel, Veldhoven, Vessem, Waalre, of Wintelre woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Wintelre. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Wintelre

In Wintelre hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 62% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Best (9), Eindhoven (84), Hoogeloon (1), Klundert (1), Knegsel (1), Oirschot (3), Oost- West- en Middelbeers (3), Steensel (1), Veldhoven (20), Waalre (4), en Wintelre (2) rijscholen gevonden die in Wintelre rijlessen verzorgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Wintelre kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Steensel uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 77%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Eindhoven. Daar zijn 84 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Eindhoven op 61%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Wintelre. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Wintelre
kaart rijscholen Wintelre

Statistieken voor Wintelre

2

rijscholen

62%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Wintelre

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Wintelre en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Wintelre en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Wintelre zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Wintelre

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Wintelre?

  Er zijn 2 rijscholen in Wintelre waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Wintelre?

  De beste rijschool van Wintelre is Rijschool Stroosma met een gemiddeld slagingspercentage van 68%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Wintelre?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Wintelre is 62%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Wintelre?

  Een rijles bij een rijschool in Wintelre kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Wintelre volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Wintelre kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Wintelre en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Wintelre rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Wintelre te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Wintelre heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.