Rijscholen in Wognum

4 rijscholen gevonden in Wognum

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Wognum of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Wognum, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Wognum werken ook in plaatsen als Abbekerk, Benningbroek, Berkhout, Blokker, De Weere, Hauwert, Hoogwoud, Hoorn, Lambertschaag, Midwoud, Nibbixwoud, Obdam, Oosterblokker, Oostwoud, Opmeer, Scharwoude, Sijbekarspel, Spanbroek, Spierdijk, Twisk, Westwoud, Wognum, Zuidermeer, Zwaag, of Zwaagdijk

Slagingskans in Wognum

In Wognum hebben we 4 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 68% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Berkhout (3), Blokker (1), De Weere (1), Hoogwoud (1), Hoorn (20), Opmeer (2), Scharwoude (1), Wognum (4), en Zwaag (9) rijscholen gevonden die in Wognum rijlessen verzorgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Wognum heb je in Blokker. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 78%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Hoorn. Daar zijn 20 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Hoorn op 57%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Wognum. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Wognum
kaart rijscholen Wognum

Statistieken voor Wognum

4

rijscholen

68%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Wognum

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Wognum en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Wognum en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Wognum zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Wognum

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Wognum?

  Er zijn 4 rijscholen in Wognum waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Wognum?

  De beste rijschool van Wognum is Auto- en Motorrijschool P. & M. Schipper met een gemiddeld slagingspercentage van 88%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Wognum?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Wognum is 68%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Wognum?

  Een rijles bij een rijschool in Wognum kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Wognum volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Wognum kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Wognum en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Wognum rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Wognum te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Wognum heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.