Rijscholen in Wommels

Top 10 rijscholen voor rijles in Wommels

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 53.1079328,5.590158

Rijles in Wommels volgen

kaart rijscholen Wommels

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Wommels of omgeving? Dat komt goed uit! Of je nou in Wommels woont of in de buurt zoals in Arum, Baaium, Baard, Boazum, Bolsward, Britswert, Burgwerd, Easterein, Easterlittens, Folsgare, Hartwerd, Hichtum, Hidaard, Hinnaard, Iens, IJsbrechtum, Itens, Kûbaard, Leons, Lollum, Lutkewierum, Nijland, Reahûs, Rien, Scharnegoutum, Schettens, Spannum, Tirns, Tjalhuizum, Tzum, Waaksens, Wieuwerd, Winsum, Wjelsryp, of Wommels, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Wommels

In Wommels hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 55% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Bolsward (4), Burgwerd (1), Scharnegoutum (2), Winsum (6), en Wommels (2) rijscholen gevonden die in Wommels rijlessen verzorgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Wommels heb je in Winsum. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 69%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Winsum. Daar zijn 6 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Winsum op 69%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Wommels. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!