rijschool Wormer

Rijlessen in Wormer volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Wormer

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Wormer en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.4906967,4.8013431

Rijles in Wormer volgen

kaart rijscholen Wormer

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Wormer of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je niet in Wormer, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Wormer werken ook in plaatsen als Assendelft, Bennebroek, De Rijp, De Woude, Heemskerk, Jisp, Koog aan de Zaan, Krommenie, Markenbinnen, Oost-Graftdijk, Oostknollendam, Oostzaan, Spijkerboor, Starnmeer, Uitgeest, West-Graftdijk, Westknollendam, Westzaan, Wijdewormer, Wormer, Wormerveer, Zaandam, of Zaandijk

Slagingskans in Wormer

We hebben 4 rijscholen in Wormer voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 60%. Mocht er in Wormer geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Assendelft (15), De Rijp (1), Heemskerk (16), Koog aan de Zaan (4), Krommenie (8), Oostzaan (2), Spijkerboor (1), Uitgeest (5), Westzaan (1), Wijdewormer (1), Wormer (4), Wormerveer (3), Zaandam (36), en Zaandijk (3). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Wormer aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Wormer kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Oostzaan uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 72%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Zaandam. Daar zijn 36 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Zaandam op 55%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Wormer. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!