Rijscholen in Woubrugge

2 rijscholen gevonden in Woubrugge

Ben je op zoek naar een rijschool in Woubrugge of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Of je nou in Woubrugge woont of in de buurt zoals in Abbenes, Alphen aan den Rijn, Buitenkaag, Giessenburg, Hazerswoude Rijndijk, Hoogmade, Kaag, Koudekerk aan den Rijn, Leiden, Leiderdorp, Leimuiden, Leimuiderbrug, Lisse, Nieuwe Wetering, Oegstgeest, Oud-Ade, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Rijpwetering, Roelofarendsveen, Sassenheim, Warmond, Weteringbrug, Woubrugge, of Zoeterwoude, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Woubrugge

We hebben 2 rijscholen in Woubrugge voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 52%. Mocht er in Woubrugge geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Alphen aan den Rijn (24), Giessenburg (1), Hazerswoude Rijndijk (1), Leiden (32), Leiderdorp (14), Lisse (9), Nieuwe Wetering (1), Oegstgeest (5), Oude Wetering (1), Rijnsaterwoude (1), Roelofarendsveen (3), Sassenheim (1), Warmond (2), Woubrugge (2), en Zoeterwoude (4). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Woubrugge aanbieden.

In Giessenburg ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 85%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Woubrugge.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Leiden. Daar zijn 32 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Leiden op 59%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Woubrugge. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Woubrugge

Statistieken voor Woubrugge

2

rijscholen

52%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Woubrugge en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Woubrugge zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Woubrugge

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Woubrugge?

  Er zijn 2 rijscholen in Woubrugge waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Woubrugge?

  De beste rijschool van Woubrugge is Autorijschool Dick Plagmeijer met een gemiddeld slagingspercentage van 55%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Woubrugge?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Woubrugge is 52%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Woubrugge?

  Een rijles bij een rijschool in Woubrugge kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Woubrugge volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Woubrugge kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Woubrugge en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Woubrugge rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Woubrugge te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Woubrugge heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.