Rijscholen in Wouw

3 rijscholen gevonden in Wouw

Ben je op zoek naar een rijschool in Wouw of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Bergen op Zoom, Halsteren, Heerle, Kruisland, Moerstraten, Nispen, Oud Gastel, Roosendaal, Steenbergen, Wouw, of Wouwse Plantage woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Wouw. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Wouw

We hebben 3 rijscholen in Wouw voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 63%. Mocht er in Wouw geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Bergen op Zoom (19), Oud Gastel (3), Roosendaal (14), Steenbergen (3), en Wouw (3). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Wouw aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Wouw kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Steenbergen uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 68%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Bergen op Zoom. Daar zijn 19 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Bergen op Zoom op 53%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Wouw. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Wouw

Statistieken voor Wouw

3

rijscholen

63%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Wouw en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Wouw zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Wouw

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Wouw?

  Er zijn 3 rijscholen in Wouw waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Wouw?

  De beste rijschool van Wouw is Autorijschool Luijten met een gemiddeld slagingspercentage van 83%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Wouw?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Wouw is 63%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Wouw?

  Een rijles bij een rijschool in Wouw kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Wouw volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Wouw kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Wouw en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Wouw rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Wouw te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Wouw heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.