Rijscholen in Zaandijk

3 rijscholen gevonden in Zaandijk

Ben je op zoek naar een rijschool in Zaandijk of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Amsterdam, Assendelft, Bennebroek, Den Ilp, Heemskerk, Jisp, Koog aan de Zaan, Krommenie, Markenbinnen, Oost-Graftdijk, Oostknollendam, Oostzaan, Spijkerboor, Starnmeer, Westknollendam, Westzaan, Wijdewormer, Wormer, Wormerveer, Zaandam, of Zaandijk woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Zaandijk. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Zaandijk

In Zaandijk hebben we 3 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 59% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Amsterdam (197), Assendelft (15), Heemskerk (16), Koog aan de Zaan (4), Krommenie (8), Oostzaan (2), Spijkerboor (1), Westzaan (1), Wijdewormer (1), Wormer (4), Wormerveer (3), Zaandam (36), en Zaandijk (3) rijscholen gevonden die in Zaandijk rijlessen verzorgen.

In Oostzaan ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 72%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Zaandijk.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Amsterdam. Daar zijn 197 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Amsterdam op 56%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Zaandijk. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Zaandijk

Statistieken voor Zaandijk

3

rijscholen

59%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Zaandijk en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Zaandijk zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Zaandijk

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Zaandijk?

  Er zijn 3 rijscholen in Zaandijk waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Zaandijk?

  De beste rijschool van Zaandijk is Autorijschool Aris Bakker met een gemiddeld slagingspercentage van 67%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Zaandijk?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Zaandijk is 59%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Zaandijk?

  Een rijles bij een rijschool in Zaandijk kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Zaandijk volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Zaandijk kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Zaandijk en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Zaandijk rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Zaandijk te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Zaandijk heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.