Rijscholen in Zaltbommel

5 rijscholen gevonden in Zaltbommel

Ben je op zoek naar een rijschool in Zaltbommel of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Of je nou in Zaltbommel woont of in de buurt zoals in Alem, Ammerzoden, Bruchem, Delwijnen, Est, Gameren, Haaften, Hedel, Heesselt, Hellouw, Hurwenen, Kerkdriel, Kerkwijk, Meteren, Neerijnen, Nieuwaal, Opijnen, Rossum, Tuil, Velddriel, Waardenburg, Zaltbommel, of Zuilichem, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Zaltbommel

Hier tref je een overzicht van alle 5 rijscholen in Zaltbommel waaruit je kunt kiezen.

Rijscholen in Zaltbommel doen het gemiddeld 7% minder goed dan hun collega`s in Nederland. Slechts 50% slaagt voor het eerste rijexamen in Zaltbommel. Zoek altijd een rijschool met een hoog slagingspercentage en goede ervaringen.

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Is er in Zaltbommel een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Zaltbommel

Statistieken voor Zaltbommel

5

rijscholen

50%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Zaltbommel en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Zaltbommel zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Zaltbommel

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Zaltbommel?

  Er zijn 5 rijscholen in Zaltbommel waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Zaltbommel?

  De beste rijschool van Zaltbommel is Autorijschool Beckers met een gemiddeld slagingspercentage van 66%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Zaltbommel?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Zaltbommel is 50%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Zaltbommel?

  Een rijles bij een rijschool in Zaltbommel kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Zaltbommel volgen?

  Bij een van de 5 rijscholen in Zaltbommel kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Zaltbommel en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Zaltbommel rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Zaltbommel te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Zaltbommel heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.