Rijscholen in Zandpol

1 rijschool gevonden in Zandpol

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Zandpol of omgeving! Woon je niet in Zandpol, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Zandpol werken ook in plaatsen als Dalen, Dalerveen, Emmen, Erica, Erm, Holsloot, Klazienaveen, Nieuw-Amsterdam, Schoonebeek, Stieltjeskanaal, Veenoord, of Zandpol

Slagingskans in Zandpol

In Zandpol is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Dalen (2), Emmen (29), Erica (1), Klazienaveen (2), Nieuw-Amsterdam (1), Schoonebeek (2), en Zandpol (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Zandpol heb je in Nieuw-Amsterdam. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 85%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Emmen. Daar zijn 29 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Emmen op 63%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Zandpol of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Zandpol
kaart rijscholen Zandpol

Statistieken voor Zandpol

1

rijscholen

72%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Zandpol

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Zandpol en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Zandpol en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Zandpol zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Zandpol

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Zandpol?

  Er is 1 rijschool in Zandpol waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Zandpol?

  De beste rijschool van Zandpol is Chantal Hofstra met een gemiddeld slagingspercentage van 72%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Zandpol?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Zandpol is 72%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Zandpol?

  Een rijles bij een rijschool in Zandpol kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Zandpol volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Zandpol kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Zandpol en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Zandpol rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Zandpol te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Zandpol heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.