Rijscholen in Zeewolde

8 rijscholen gevonden in Zeewolde

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Zeewolde of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Zeewolde, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Zeewolde werken ook in plaatsen als Ermelo, Harderwijk, of Zeewolde

Slagingskans in Zeewolde

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 8 rijscholen in Zeewolde en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Gemiddeld slagen er met 58% in Zeewolde iets meer leerlingen voor hun eerste rijexamen dan in de rest van Nederland. Daar ligt het gemiddelde slagingspercentage 1% lager op 57%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Is er in Zeewolde een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Zeewolde

Statistieken voor Zeewolde

8

rijscholen

58%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Zeewolde en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Zeewolde zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Plaatsen in de buurt van Zeewolde

Rijles in Ermelo Rijles in Harderwijk

Veel gestelde vragen over rijlessen in Zeewolde

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Zeewolde?

  Er zijn 8 rijscholen in Zeewolde waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Zeewolde?

  De beste rijschool van Zeewolde is Rijschool Mieke met een gemiddeld slagingspercentage van 80%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Zeewolde?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Zeewolde is 58%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Zeewolde?

  Een rijles bij een rijschool in Zeewolde kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Zeewolde volgen?

  Bij een van de 8 rijscholen in Zeewolde kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Zeewolde en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Zeewolde rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Zeewolde te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Zeewolde heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.