Rijscholen in Zelhem

2 rijscholen gevonden in Zelhem

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Zelhem of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je in de buurt van Zelhem zoals Doetinchem, Gaanderen, Halle, Hengelo, Heurne, Hummelo, Keijenborg, Varsseveld, Westendorp, of Zelhem dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Zelhem

Er zijn in Zelhem 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 77%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Doetinchem (21), Gaanderen (1), Hengelo (20), Hummelo (1), Varsseveld (1), en Zelhem (2) een aantal rijscholen die rijlessen in Zelhem aanbieden.

In Zelhem ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 77%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Zelhem.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Doetinchem. Daar zijn 21 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Doetinchem op 61%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Zelhem. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Zelhem
kaart rijscholen Zelhem

Statistieken voor Zelhem

2

rijscholen

77%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Zelhem

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Zelhem en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Zelhem en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Zelhem zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Zelhem

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Zelhem?

  Er zijn 2 rijscholen in Zelhem waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Zelhem?

  De beste rijschool van Zelhem is Rijschool Lidy Ellenkamp met een gemiddeld slagingspercentage van 82%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Zelhem?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Zelhem is 77%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Zelhem?

  Een rijles bij een rijschool in Zelhem kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Zelhem volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Zelhem kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Zelhem en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Zelhem rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Zelhem te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Zelhem heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.