Rijscholen in Zenderen

2 rijscholen gevonden in Zenderen

Ben je op zoek naar een rijschool in Zenderen of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Zenderen zoals Albergen, Almelo, Borne, Bornerbroek, Delden, Deurningen, Harbrinkhoek, Hengelo, Hertme, Mariaparochie, Saasveld, of Zenderen dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Zenderen

We hebben 2 rijscholen in Zenderen voor je gevonden. Het gemiddelde slagingspercentage is hier 97%. Mocht er in Zenderen geen plek zijn dan kan je het wellicht vlakbij proberen zoals in Albergen (1), Almelo (22), Borne (3), Delden (2), Harbrinkhoek (1), Hengelo (20), en Zenderen (2). Daar zijn ook rijscholen die rijlessen in Zenderen aanbieden.

In Zenderen ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 97%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Zenderen.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Almelo. Daar zijn 22 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Almelo op 56%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Zenderen. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Zenderen
kaart rijscholen Zenderen

Statistieken voor Zenderen

2

rijscholen

97%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Zenderen

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Zenderen en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Zenderen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Zenderen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Zenderen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Zenderen?

  Er zijn 2 rijscholen in Zenderen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Zenderen?

  De beste rijschool van Zenderen is Autorijschool Ebbers met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Zenderen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Zenderen is 97%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Zenderen?

  Een rijles bij een rijschool in Zenderen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Zenderen volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Zenderen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Zenderen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Zenderen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Zenderen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Zenderen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.