Rijscholen in Zevenaar

7 rijscholen gevonden in Zevenaar

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Zevenaar of omgeving! Of je nou in Zevenaar woont of in de buurt zoals in Aerdt, Babberich, Didam, Doornenburg, Duiven, Giesbeek, Groessen, Herwen, Lathum, Lobith, Loo, Millingen aan de Rijn, Pannerden, Westervoort, of Zevenaar, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Zevenaar

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 7 rijscholen in Zevenaar en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Het gemiddelde slagingspercentage van rijscholen in Zevenaar ligt op 57%. Dat is gelijk aan het landelijk gemiddelde van mensen die slagen voor hun rijexamen.

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Is er in Zevenaar een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Zevenaar
kaart rijscholen Zevenaar

Statistieken voor Zevenaar

7

rijscholen

57%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Zevenaar en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Zevenaar zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Zevenaar

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Zevenaar?

  Er zijn 7 rijscholen in Zevenaar waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Zevenaar?

  De beste rijschool van Zevenaar is Autorijschool Fleuri met een gemiddeld slagingspercentage van 80%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Zevenaar?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Zevenaar is 57%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Zevenaar?

  Een rijles bij een rijschool in Zevenaar kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Zevenaar volgen?

  Bij een van de 7 rijscholen in Zevenaar kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Zevenaar en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Zevenaar rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Zevenaar te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Zevenaar heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.