Rijscholen in Zevenbergen

2 rijscholen gevonden in Zevenbergen

Ben je op zoek naar een rijschool in Zevenbergen of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Zevenbergen zoals Alphen, Berghem, Geffen, Haren, Heesch, Herpen, Loosbroek, Nistelrode, Oss, Reek, Schaijk, Uden, Vinkel, Zeeland, of Zevenbergen dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Zevenbergen

In Zevenbergen hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 51% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Alphen (2), Berghem (3), Geffen (3), Haren (1), Heesch (7), Herpen (1), Nistelrode (1), Oss (18), Reek (2), Schaijk (2), Uden (9), Vinkel (2), Zeeland (1), en Zevenbergen (2) rijscholen gevonden die in Zevenbergen rijlessen verzorgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Zevenbergen heb je in Alphen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 79%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Oss. Daar zijn 18 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Oss op 49%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Zevenbergen. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Zevenbergen
kaart rijscholen Zevenbergen

Statistieken voor Zevenbergen

2

rijscholen

51%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Zevenbergen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Zevenbergen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Zevenbergen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Zevenbergen?

  Er zijn 2 rijscholen in Zevenbergen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Zevenbergen?

  De beste rijschool van Zevenbergen is Verkeersschool Willem Wevers met een gemiddeld slagingspercentage van 52%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Zevenbergen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Zevenbergen is 51%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Zevenbergen?

  Een rijles bij een rijschool in Zevenbergen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Zevenbergen volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Zevenbergen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Zevenbergen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Zevenbergen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Zevenbergen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Zevenbergen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.