Rijscholen in Zierikzee

6 rijscholen gevonden in Zierikzee

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Zierikzee of omgeving! Woon je in de buurt van Zierikzee zoals Colijnsplaat, Dreischor, Kerkwerve, Nieuwerkerk, Noordgouwe, Ouwerkerk, Zierikzee, of Zonnemaire dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Zierikzee

Hier tref je een overzicht van alle 6 rijscholen in Zierikzee waaruit je kunt kiezen.

Gemiddeld slagen er met 61% in Zierikzee iets meer leerlingen voor hun eerste rijexamen dan in de rest van Nederland. Daar ligt het gemiddelde slagingspercentage 4% lager op 57%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Heb je de juiste rijschool in Zierikzee gevonden? Vraag dan direct een proef rijles aan. Zo kom je direct te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Zierikzee
kaart rijscholen Zierikzee

Statistieken voor Zierikzee

6

rijscholen

61%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Zierikzee

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Zierikzee en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Zierikzee en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Zierikzee zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Zierikzee

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Zierikzee?

  Er zijn 6 rijscholen in Zierikzee waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Zierikzee?

  De beste rijschool van Zierikzee is Autorijschool Anja met een gemiddeld slagingspercentage van 83%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Zierikzee?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Zierikzee is 61%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Zierikzee?

  Een rijles bij een rijschool in Zierikzee kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Zierikzee volgen?

  Bij een van de 6 rijscholen in Zierikzee kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Zierikzee en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Zierikzee rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Zierikzee te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Zierikzee heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.