Rijscholen in Zieuwent

1 rijschool gevonden in Zieuwent

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Zieuwent of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je niet in Zieuwent, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Zieuwent werken ook in plaatsen als Beltrum, Groenlo, Halle, Harreveld, Heelweg, Heurne, Lichtenvoorde, Lievelde, Mariënvelde, Varsseveld, Vragender, of Zieuwent

Slagingskans in Zieuwent

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Zieuwent ook een aantal rijscholen. In Groenlo (1), Harreveld (1), Lichtenvoorde (6), Lievelde (1), Varsseveld (1), en Zieuwent (1) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Zieuwent geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Zo ligt in Groenlo het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 76%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Zieuwent.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Lichtenvoorde. Daar zijn 6 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Lichtenvoorde op 64%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Zieuwent of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Zieuwent
kaart rijscholen Zieuwent

Statistieken voor Zieuwent

1

rijscholen

74%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Zieuwent

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Zieuwent en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Zieuwent en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Zieuwent zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Zieuwent

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Zieuwent?

  Er is 1 rijschool in Zieuwent waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Zieuwent?

  De beste rijschool van Zieuwent is Verkeersschool Guus Kolkman V.O.F. met een gemiddeld slagingspercentage van 74%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Zieuwent?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Zieuwent is 74%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Zieuwent?

  Een rijles bij een rijschool in Zieuwent kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Zieuwent volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Zieuwent kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Zieuwent en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Zieuwent rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Zieuwent te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Zieuwent heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.