Rijscholen in Zoetermeer

54 rijscholen gevonden in Zoetermeer

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Zoetermeer of omgeving! Of je nou in Zoetermeer woont of in de buurt zoals in Arkel, Benthuizen, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Delfgauw, Delft, Den Haag, Gelderswoude, Hazerswoude Dorp, Leidschendam, Moerkapelle, Nootdorp, Pijnacker, Zevenhuizen, of Zoetermeer, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Zoetermeer

In Zoetermeer zijn heel veel rijscholen te vinden. We hebben maar liefst 54 leslocaties gevonden waar je kunt beginnen met het volgen van rijlessen.

Rijscholen in Zoetermeer doen het met een gemiddeld slagingspercentage van 53% iets minder goed dan collega`s in de rest van Nederland. De kans van slagen tijdens het eerste rijexamen ligt 4% lager dan het landelijk gemiddelde van 57%. Let dus goed op als je met rijlessen gaat beginnen in Zoetermeer dat je voor een rijschool kiest die een gemiddeld hogere score heeft.

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Is er in Zoetermeer een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Zoetermeer
kaart rijscholen Zoetermeer

Statistieken voor Zoetermeer

54

rijscholen

53%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Zoetermeer

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Zoetermeer en omgeving

alle rijscholen in Zoetermeer bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Zoetermeer zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Zoetermeer

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Zoetermeer?

  Er zijn 54 rijscholen in Zoetermeer waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Zoetermeer?

  De beste rijschool van Zoetermeer is Autorijschool Krul met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Zoetermeer?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Zoetermeer is 53%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Zoetermeer?

  Een rijles bij een rijschool in Zoetermeer kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Zoetermeer volgen?

  Bij een van de 54 rijscholen in Zoetermeer kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Zoetermeer en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Zoetermeer rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Zoetermeer te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Zoetermeer heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.