Rijscholen in Zuid-Beijerland

1 rijschool gevonden in Zuid-Beijerland

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Zuid-Beijerland of omgeving? Dat komt goed uit! Of je nou in Zuid-Beijerland woont of in de buurt zoals in Den Bommel, Goudswaard, Klaaswaal, Nieuw-Beijerland, Numansdorp, Oud-Beijerland, Piershil, of Zuid-Beijerland, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Zuid-Beijerland

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Zuid-Beijerland ook een aantal rijscholen. In Den Bommel (1), Numansdorp (4), Oud-Beijerland (8), en Zuid-Beijerland (1) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Zuid-Beijerland geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Den Bommel uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 56%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Oud-Beijerland. Daar zijn 8 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Oud-Beijerland op 54%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Zuid-Beijerland of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Zuid-Beijerland
kaart rijscholen Zuid-Beijerland

Statistieken voor Zuid-Beijerland

1

rijscholen

43%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Zuid-Beijerland en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Zuid-Beijerland zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Zuid-Beijerland

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Zuid-Beijerland?

  Er is 1 rijschool in Zuid-Beijerland waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Zuid-Beijerland?

  De beste rijschool van Zuid-Beijerland is Autorijschool P.H. van der Zwart met een gemiddeld slagingspercentage van 43%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Zuid-Beijerland?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Zuid-Beijerland is 43%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Zuid-Beijerland?

  Een rijles bij een rijschool in Zuid-Beijerland kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Zuid-Beijerland volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Zuid-Beijerland kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Zuid-Beijerland en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Zuid-Beijerland rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Zuid-Beijerland te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Zuid-Beijerland heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.