Rijscholen in Zwaanshoek

3 rijscholen gevonden in Zwaanshoek

Ben je op zoek naar een rijschool in Zwaanshoek of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Woon je in de buurt van Zwaanshoek zoals Aerdenhout, Beinsdorp, Bennebroek, Bentveld, Cruquius, De Zilk, Haarlem, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Lisse, Lisserbroek, Nieuw Vennep, Noordwijk, Vijfhuizen, Vogelenzang, Zandvoort, of Zwaanshoek dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Zwaanshoek

In Zwaanshoek hebben we 3 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 53% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Beinsdorp (1), Cruquius (2), De Zilk (1), Haarlem (49), Heemstede (6), Hillegom (3), Hoofddorp (38), Lisse (9), Lisserbroek (1), Nieuw Vennep (10), Noordwijk (8), Zandvoort (5), en Zwaanshoek (3) rijscholen gevonden die in Zwaanshoek rijlessen verzorgen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Zwaanshoek heb je in Lisserbroek. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 100%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Haarlem. Daar zijn 49 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Haarlem op 59%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Zwaanshoek. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Zwaanshoek

Statistieken voor Zwaanshoek

3

rijscholen

53%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Zwaanshoek en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Zwaanshoek zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Zwaanshoek

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Zwaanshoek?

  Er zijn 3 rijscholen in Zwaanshoek waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Zwaanshoek?

  De beste rijschool van Zwaanshoek is Rijschool Actief met een gemiddeld slagingspercentage van 63%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Zwaanshoek?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Zwaanshoek is 53%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Zwaanshoek?

  Een rijles bij een rijschool in Zwaanshoek kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Zwaanshoek volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Zwaanshoek kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Zwaanshoek en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Zwaanshoek rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Zwaanshoek te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Zwaanshoek heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.