rijschool Bakhuizen

Rijlessen in Bakhuizen volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Bakhuizen

0 KM
19 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Bakhuizen en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.8686496,5.45515

Rijles in Bakhuizen volgen

kaart rijscholen Bakhuizen

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Bakhuizen of omgeving? Dat komt goed uit! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Bakhuizen, Hemelum, Kolderwolde, Koudum, Mirns, Molkwerum, Nijemirdum, Oudega, Oudemirdum, Rijs, Ruigahuizen, Stavoren, of Warns woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Bakhuizen. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Bakhuizen

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Bakhuizen ook een aantal rijscholen. In Bakhuizen (1), Koudum (1), Oudega (2), en Stavoren (1) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Bakhuizen geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Bakhuizen uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 80%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Oudega. Daar zijn 2 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Oudega op 54%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Bakhuizen of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!