Rijscholen in Belfeld

1 rijschool gevonden in Belfeld

Wil je starten met het volgen van rijlessen en ben je op zoek naar een goede rijschool in Belfeld of omgeving? Dan zit je hier helemaal goed! Woon je in de buurt van Belfeld zoals Baarlo, Beesel, Belfeld, Kessel, Maasbree, Reuver, Steijl, Tegelen, of Venlo dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Belfeld

We hebben in Belfeld maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Belfeld kunnen kijken, zoals in Baarlo (1), Belfeld (1), Maasbree (2), Reuver (2), Steijl (2), Tegelen (2), en Venlo (19).

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Reuver uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 86%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Venlo. Daar zijn 19 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Venlo op 58%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Belfeld of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Belfeld
kaart rijscholen Belfeld

Statistieken voor Belfeld

1

rijscholen

66%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Belfeld

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Belfeld en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Belfeld en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Belfeld zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Belfeld

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Belfeld?

  Er is 1 rijschool in Belfeld waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Belfeld?

  De beste rijschool van Belfeld is Autorijschool Ummenthum met een gemiddeld slagingspercentage van 66%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Belfeld?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Belfeld is 66%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Belfeld?

  Een rijles bij een rijschool in Belfeld kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Belfeld volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Belfeld kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Belfeld en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Belfeld rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Belfeld te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Belfeld heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.