rijschool Buchten

Rijlessen in Buchten volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Buchten

0 KM
5 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Buchten en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 51.0404326,5.8104448

Rijles in Buchten volgen

kaart rijscholen Buchten

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Buchten of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je in de buurt van Buchten zoals Born, Buchten, Einighausen, Geleen, Grevenbicht, Guttecoven, Holtum, Limbricht, Nieuwstadt, Obbicht, Papenhoven, Posterholt, Roosteren, Sittard, Susteren, of Urmond dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Buchten

Er is geen rijschool in Buchten gevestigd, maar we hebben wel een overzicht gemaakt van rijscholen in de buurt. In Born (3), Geleen (10), Grevenbicht (1), Limbricht (1), Nieuwstadt (1), Sittard (7), Susteren (6), en Urmond (3) zijn bijvoorbeeld wel scholen waar je rijlessen kunt volgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Buchten voor het behalen van je rijbewijs kan je het beste naar Born uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 84%.

Mocht je in Buchten wonen, dan is Geleen de dichtstbijzijnde plaats met de meeste kans op een rijschool met plek. Er zijn daar 10 locaties met een gemiddeld slagingspercentage van 68% waar je kunt beginnen aan het behalen van je rijbewijs.

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij Buchten. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
Veel veilige kilometers gewenst!