Rijscholen in De Westereen

2 rijscholen gevonden in De Westereen

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in De Westereen of omgeving! Of je nou in De Westereen woont of in de buurt zoals in Broeksterwâld, Buitenpost, Burgum, Damwâld, De Falom, De Westereen, Dokkum, Driezum, Drogeham, Feanwâlden, Hurdegaryp, Jistrum, Kollum, Kollumerzwaag, Kootstertille, Mûnein, Noardburgum, Oudwoude, Readtsjerk, Rinsumageast, Triemen, Twijzel, Twijzelerheide, Veenklooster, Wâlterswâld, Westergeest, of Zwagerbosch, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in De Westereen

Er zijn in De Westereen 2 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 79%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Broeksterwâld (2), Buitenpost (2), Burgum (5), Damwâld (3), De Westereen (2), Dokkum (6), Feanwâlden (1), Hurdegaryp (2), Kollum (3), Kollumerzwaag (1), Noardburgum (2), Rinsumageast (1), en Twijzelerheide (1) een aantal rijscholen die rijlessen in De Westereen aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van De Westereen kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Broeksterwâld uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 83%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Dokkum. Daar zijn 6 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Dokkum op 53%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in De Westereen. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen De Westereen
kaart rijscholen De Westereen

Statistieken voor De Westereen

2

rijscholen

79%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in De Westereen

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in De Westereen en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van De Westereen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in De Westereen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in De Westereen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in De Westereen?

  Er zijn 2 rijscholen in De Westereen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van De Westereen?

  De beste rijschool van De Westereen is Autorijschool Gerda met een gemiddeld slagingspercentage van 100%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in De Westereen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in De Westereen is 79%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in De Westereen?

  Een rijles bij een rijschool in De Westereen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in De Westereen volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in De Westereen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in De Westereen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in De Westereen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in De Westereen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in De Westereen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.