Rijscholen in Dedgum

Top 10 rijscholen voor rijles in Dedgum

Rijles volgen in Dedgum? Wij hebben alle rijscholen in Dedgum en omgeving gerangschikt op basis van slagingsperentage en ervaring van anderen. Zo kan jij de juiste keuze maken en starten met het halen van je rijbewijs.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 53.0233306,5.4918158

Rijles in Dedgum volgen

kaart rijscholen Dedgum

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Dedgum of omgeving? Dat komt goed uit! Of je nou in Dedgum woont of in de buurt zoals in Abbega, Allingawier, Blauwhuis, Bolsward, Burgwerd, Dedgum, Exmorra, Ferwoude, Folsgare, Gaast, Gaastmeer, Greonterp, Hartwerd, Hichtum, Hieslum, Idsegahuizum, Idzega, Longerhouw, Makkum, Nijhuizum, Nijland, Oosthem, Oudega, Parrega, Piaam, Sandfirden, Schettens, Schraard, Tjerkwerd, Westhem, Wolsum, of Workum, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Hoogste kans van slagen in de buurt van Dedgum

Omdat er in Dedgum geen rijscholen zijn gevestigd adviseren wij je om te kijken in één van de plaatsen in de buurt. Zo zijn er in Blauwhuis (1), Bolsward (4), Burgwerd (1), Makkum (2), en Oudega (2) wel rijscholen beschikbaar. We hebben een overzicht gemaakt met alle locaties bij jou in de buurt zodat je snel je rijbewijs kunt halen.

In Blauwhuis ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 86%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Dedgum.

Mocht je in Dedgum wonen, dan is Bolsward de dichtstbijzijnde plaats met de meeste kans op een rijschool met plek. Er zijn daar 4 locaties met een gemiddeld slagingspercentage van 64% waar je kunt beginnen aan het behalen van je rijbewijs.

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in de buurt van Dedgum. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!