Rijscholen in Doorn

2 rijscholen gevonden in Doorn

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Doorn of omgeving! Woon je in de buurt van Doorn zoals Austerlitz, Cothen, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Langbroek, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Odijk, Werkhoven, Wijk bij Duurstede, Woudenberg, of Zeist dan ben je hier ook op de juiste plek om een rijschool uit te kiezen. De meeste rij-instructeurs hebben een ruim werkgebied.

Slagingskans in Doorn

In Doorn hebben we 2 rijleslocaties met een gemiddeld slagingspercentage van 28% voor je gevonden. Mocht daar niet de juiste rijschool bij zitten, dan kan je ook in de omgeving kijken. Zo hebben we ook in Doorn (2), Driebergen-Rijsenburg (4), Langbroek (1), Leersum (3), Maarn (1), Odijk (1), Wijk bij Duurstede (9), Woudenberg (6), en Zeist (23) rijscholen gevonden die in Doorn rijlessen verzorgen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Doorn kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Langbroek uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 84%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Zeist. Daar zijn 23 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Zeist op 50%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Doorn. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Doorn

Statistieken voor Doorn

2

rijscholen

28%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Doorn en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Doorn zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Doorn

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Doorn?

  Er zijn 2 rijscholen in Doorn waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Doorn?

  De beste rijschool van Doorn is Raymond Roeten Rijtrainingen met een gemiddeld slagingspercentage van 55%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Doorn?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Doorn is 28%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Doorn?

  Een rijles bij een rijschool in Doorn kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Doorn volgen?

  Bij een van de 2 rijscholen in Doorn kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Doorn en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Doorn rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Doorn te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Doorn heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.