Rijscholen in Feanwâlden

1 rijschool gevonden in Feanwâlden

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Feanwâlden of omgeving? Dat komt goed uit! Of je nou in Feanwâlden woont of in de buurt zoals in Broeksterwâld, Burgum, Damwâld, De Falom, De Westereen, Driezum, Eastermar, Feanwâlden, Garyp, Gytsjerk, Hurdegaryp, Jistrum, Kollumerzwaag, Kootstertille, Mûnein, Noardburgum, Oentsjerk, Readtsjerk, Rinsumageast, Ryptsjerk, Sumar, Suwâld, Triemen, Twijzel, Twijzelerheide, Tytsjerk, Veenklooster, Wâlterswâld, of Zwagerbosch, er is altijd wel een rijschool waar je kunt starten met het halen van je rijbewijs.

Slagingskans in Feanwâlden

We hebben in Feanwâlden maar 1 rijschool voor je gevonden. Wellicht dat je hier je rijlessen kunt volgen, anders zou je ook nog naar een rijschool in de buurt van Feanwâlden kunnen kijken, zoals in Broeksterwâld (2), Burgum (5), Damwâld (3), De Westereen (2), Eastermar (1), Feanwâlden (1), Gytsjerk (1), Hurdegaryp (2), Kollumerzwaag (1), Noardburgum (2), Rinsumageast (1), Twijzelerheide (1), en Tytsjerk (1).

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Broeksterwâld uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 83%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Burgum. Daar zijn 5 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Burgum op 62%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier snel een proef rijles aan in Feanwâlden of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Feanwâlden
kaart rijscholen Feanwâlden

Statistieken voor Feanwâlden

1

rijscholen

42%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Feanwâlden

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Feanwâlden en omgeving

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Feanwâlden en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Feanwâlden zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Feanwâlden

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Feanwâlden?

  Er is 1 rijschool in Feanwâlden waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Feanwâlden?

  De beste rijschool van Feanwâlden is Rijschool Marijke met een gemiddeld slagingspercentage van 42%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Feanwâlden?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Feanwâlden is 42%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Feanwâlden?

  Een rijles bij een rijschool in Feanwâlden kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Feanwâlden volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Feanwâlden kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Feanwâlden en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Feanwâlden rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Feanwâlden te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Feanwâlden heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.