Rijscholen in Groessen

1 rijschool gevonden in Groessen

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Groessen of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Groessen, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Groessen werken ook in plaatsen als Aerdt, Angeren, Arnhem, Babberich, Didam, Doornenburg, Duiven, Gendt, Giesbeek, Groessen, Herwen, Huissen, Kekerdom, Lathum, Loo, Millingen aan de Rijn, Pannerden, Velp, Westervoort, of Zevenaar

Slagingskans in Groessen

Er is maar 1 rijschool gevestigd, maar gelukkig zijn er in de buurt van Groessen ook een aantal rijscholen. In Arnhem (62), Didam (7), Doornenburg (1), Duiven (10), Gendt (2), Groessen (1), Huissen (3), Lathum (1), Millingen aan de Rijn (1), Pannerden (1), Velp (7), Westervoort (4), en Zevenaar (7) zijn wel les locaties. Dus mocht de rijschool in Groessen geen plek hebben, dan kan je altijd in de buurt proberen.

De hoogste kans van slagen bij een rijschool in de buurt van Groessen heb je in Groessen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt daar op 74%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Arnhem. Daar zijn 62 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Arnhem op 55%

Je rijbewijs halen

Tenzij je enorm van openbaar vervoer houdt is het hebben van je rijbewijs ontzettend handig. Je bent in een auto of op de motor toch wat flexibeler. Of je nou met je vrienden op vakantie gaat of even langs wilt bij je opa en oma aan de andere kant van het land. Start dus snel met rijlessen volgen en ga die vrijheid tegemoet!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in Groessen of omgeving. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Groessen

Statistieken voor Groessen

1

rijscholen

74%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Groessen en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Groessen zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Groessen

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Groessen?

  Er is 1 rijschool in Groessen waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Groessen?

  De beste rijschool van Groessen is Burgers Landbouwbedrijf met een gemiddeld slagingspercentage van 74%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Groessen?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Groessen is 74%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Groessen?

  Een rijles bij een rijschool in Groessen kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Groessen volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Groessen kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Groessen en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Groessen rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Groessen te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Groessen heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.