Rijscholen in Grubbenvorst

3 rijscholen gevonden in Grubbenvorst

Ben je op zoek naar een rijschool in Grubbenvorst of omgeving om je rijbewijs te gaan halen? Dan helpen wij jou graag verder! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Arcen, Baarlo, Broekhuizen, Grubbenvorst, Lomm, Lottum, Melderslo, Velden, of Venlo woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Grubbenvorst. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Grubbenvorst

Er zijn in Grubbenvorst 3 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 67%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Baarlo (1), Grubbenvorst (3), Melderslo (1), Velden (2), en Venlo (19) een aantal rijscholen die rijlessen in Grubbenvorst aanbieden.

In Baarlo ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 78%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Grubbenvorst.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Venlo. Daar zijn 19 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Venlo op 58%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Grubbenvorst. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Grubbenvorst

Statistieken voor Grubbenvorst

3

rijscholen

67%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Grubbenvorst en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Grubbenvorst zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Grubbenvorst

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Grubbenvorst?

  Er zijn 3 rijscholen in Grubbenvorst waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Grubbenvorst?

  De beste rijschool van Grubbenvorst is Rij veilig bij Johan met een gemiddeld slagingspercentage van 88%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Grubbenvorst?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Grubbenvorst is 67%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Grubbenvorst?

  Een rijles bij een rijschool in Grubbenvorst kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Grubbenvorst volgen?

  Bij een van de 3 rijscholen in Grubbenvorst kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Grubbenvorst en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Grubbenvorst rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Grubbenvorst te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Grubbenvorst heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.