Rijscholen in Heelsum

1 rijschool gevonden in Heelsum

Klaar om te starten met rijlessen om je rijbewijs te gaan halen? Wij helpen je bij het vinden van de juiste rijschool in Heelsum of omgeving! Woon je niet in Heelsum, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Heelsum werken ook in plaatsen als Arnhem, Bennekom, Doorwerth, Driel, Ede, Elst, Heelsum, Hemmen, Heteren, Homoet, Oosterbeek, Randwijk, Renkum, Wageningen, Wolfheze, of Zetten

Slagingskans in Heelsum

In Heelsum is slechts 1 rijschool gevestigd, maar in plaatsen in de buurt zoals Arnhem (62), Bennekom (2), Ede (30), Elst (10), Heelsum (1), Hemmen (1), Heteren (4), Oosterbeek (1), Renkum (2), Wageningen (6), Wolfheze (2), en Zetten (1) kan je ook rijlessen volgen. Zo heb je toch een ruimere keuze in het vinden van een geschikte rijschool.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt kan je het beste naar Zetten uitwijken. Daar ligt het gemiddelde percentage geslaagden van alle rijscholen op 81%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Arnhem. Daar zijn 62 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Arnhem op 55%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Heelsum of in de buurt. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
We wensen je heel veel rijplezier!

kaart rijscholen Heelsum

Statistieken voor Heelsum

1

rijscholen

66%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Heelsum en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Heelsum zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Heelsum

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Heelsum?

  Er is 1 rijschool in Heelsum waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Heelsum?

  De beste rijschool van Heelsum is Autorijschool "Team Van Dijk" met een gemiddeld slagingspercentage van 66%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Heelsum?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Heelsum is 66%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Heelsum?

  Een rijles bij een rijschool in Heelsum kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Heelsum volgen?

  Bij een van de 1 rijscholen in Heelsum kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Heelsum en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Heelsum rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Heelsum te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Heelsum heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.