Rijscholen in Heteren

4 rijscholen gevonden in Heteren

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Heteren of omgeving? Dat komt goed uit! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Andelst, Arnhem, Bennekom, Doorwerth, Driel, Elst, Heelsum, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Oosterbeek, Oosterhout, Randwijk, Renkum, Sassenheim, Valburg, Wageningen, Wolfheze, of Zetten woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Heteren. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Heteren

Er zijn in Heteren 4 rijscholen gevestigd met een gemiddeld slagingspercentage van 61%. Als daar weinig plek is, zijn er vlakbij zoals in Andelst (1), Arnhem (62), Bennekom (2), Elst (10), Heelsum (1), Hemmen (1), Herveld (1), Heteren (4), Oosterbeek (1), Oosterhout (22), Renkum (2), Sassenheim (1), Wageningen (6), Wolfheze (2), en Zetten (1) een aantal rijscholen die rijlessen in Heteren aanbieden.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Heteren kan je voor het behalen van je rijbewijs het beste naar Zetten uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 81%.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Arnhem. Daar zijn 62 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde slagingspercentage ligt in Arnhem op 55%

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Vraag hier snel een proef rijles aan in Heteren. Tijdens een proefles kom je te weten of de rijschool goed bevalt en of ze voldoende plek hebben om rijlessen te volgen.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Heteren

Statistieken voor Heteren

4

rijscholen

61%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Onderstaande rijscholen zijn in de buurt van Heteren en bieden ook rijlessen aan.

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Heteren zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Heteren

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Heteren?

  Er zijn 4 rijscholen in Heteren waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Heteren?

  De beste rijschool van Heteren is Rijschool Leeuwis met een gemiddeld slagingspercentage van 76%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Heteren?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Heteren is 61%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Heteren?

  Een rijles bij een rijschool in Heteren kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Heteren volgen?

  Bij een van de 4 rijscholen in Heteren kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Heteren en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Heteren rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Heteren te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Heteren heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.