rijschool Hitzum

Rijlessen in Hitzum volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in Hitzum

0 KM
8 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in Hitzum en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 53.1661334,5.5195989

Rijles in Hitzum volgen

kaart rijscholen Hitzum

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Hitzum of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Woon je niet in Hitzum, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Hitzum werken ook in plaatsen als Achlum, Arum, Baaium, Berltsum, Boer, Dongjum, Franeker, Harlingen, Herbaijum, Hitzum, Iens, Kimswerd, Klooster-Lidlum, K├╗baard, Lollum, Midlum, Oosterbierum, Peins, Pietersbierum, Pingjum, Schalsum, Sexbierum, Skingen, Spannum, Tzum, Waaksens, Wijnaldum, Winsum, Witmarsum, Wjelsryp, Wommels, of Zweins

Hoogste kans van slagen in de buurt van Hitzum

Er is geen rijschool in Hitzum gevestigd, maar we hebben wel een overzicht gemaakt van rijscholen in de buurt. In Franeker (5), Harlingen (6), Midlum (2), Winsum (6), en Wommels (2) zijn bijvoorbeeld wel scholen waar je rijlessen kunt volgen.

In Winsum ligt het gemiddelde slagingspercentage voor rijscholen op 69%. Dat is de best presterende plaats voor het behalen van je rijbewijs in de buurt van Hitzum.

De dichtstbijzijnde plaats met de meeste rijscholen is Winsum. Daar zijn 6 locaties waar je rijlessen kunt volgen. Het gemiddelde ligt in Winsum op 69%

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in de buurt van Hitzum. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
We wensen je heel veel rijplezier!