Rijscholen in Hoorn

20 rijscholen gevonden in Hoorn

Is het tijd voor rijles bij een goede rijschool in Hoorn of omgeving? Dan start hier de route naar je rijbewijs! Ook als je bijvoorbeeld vlakbij in Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, De Goorn, Hauwert, Hoorn, Midwoud, Nibbixwoud, Oosterblokker, Oudendijk, Schardam, Scharwoude, Schellinkhout, Spierdijk, Westwoud, Wijdenes, Wognum, Zuidermeer, Zwaag, of Zwaagdijk woont dan kan je kiezen voor een rijschool uit Hoorn. De meeste rijinstructeurs vinden het niet erg om wat verder te rijden.

Slagingskans in Hoorn

Wij hebben hier speciaal voor jou alle 20 rijscholen in Hoorn en omgeving voor je op een rij gezet, zodat je exact kunt kiezen welke locatie het beste bij je past.

Het gemiddelde slagingspercentage van rijscholen in Hoorn ligt op 57%. Dat is gelijk aan het landelijk gemiddelde van mensen die slagen voor hun rijexamen.

Je rijbewijs halen

Een rijbewijs geeft je enorm veel vrijheid. Je mag straks eindelijk zelfstandig op vakantie of even langs bij je opa en oma. Hoe eerder je begint met rijles, des te eerder je je rijbewijs in ontvangst kunt nemen.

Is er in Hoorn een rijschool die bij je past? Je kunt daar dan direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Hoorn
kaart rijscholen Hoorn

Statistieken voor Hoorn

20

rijscholen

57%

slagingspercentage

€50-75

per rijles

Top 10 rijscholen in Hoorn

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Hoorn en omgeving

alle rijscholen in Hoorn bekijken?

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Hoorn zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen:

Veel gestelde vragen over rijlessen in Hoorn

 • 1. Hoeveel rijscholen zijn er in Hoorn?

  Er zijn 20 rijscholen in Hoorn waar je rijles kunt volgen.

 • 2. Wat is de beste rijschool van Hoorn?

  De beste rijschool van Hoorn is René Zuiker met een gemiddeld slagingspercentage van 80%.

 • 3. Wat is het gemiddelde slagingspercentage in Hoorn?

  Het gemiddelde slagingspercentage van alle rijscholen in Hoorn is 57%. In heel Nederland ligt het gemiddelde van het aantal leerlingen dat slaagt voor het rijexamen op 57%

 • 4. Wat kosten rijlessen in Hoorn?

  Een rijles bij een rijschool in Hoorn kost tussen de 50 en 75 euro. Dit is afhankelijk van hoe lang de rijles duurt. Wil je weten hoeveel rijlessen je in total nodig hebt? Vraag dan een proefles aan.

 • 5. Welke rijlessen kan ik in Hoorn volgen?

  Bij een van de 20 rijscholen in Hoorn kan je verschillende soorten rijlessen volgen:

  Auto rijles: Zodra je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met rijlessen waarin je van je rijinstructeur leert je hoe de auto werkt, hoe je door het verkeer moet bewegen en hoe je speciale verkeershandelingen dient uit te voeren. Slaag je voor je rijexamen, dan mag je zelfstandig de weg op in de auto.

  Motorrijles: Wil je je motorrijbewijs halen? Dan zijn er in Hoorn en de directe omgeving voldoende rijscholen waar je motorrijlesen kunt volgen. Voor je motorrijbewijs dien je verschillende examens te behalen voordat je zelfstandig de weg op mag. Allereerst je theorie examen, daarnaast 2 praktijkexamens: AVD en ADB Meer daarover lees je hier

  Scooter-/ brommerrijles: Ook voor je scooter of brommerrijbewijs kan je in Hoorn rijlessen volgen. Je leert hier hoe je veilig met je brommer of scooter door het verkeer kunt rijden en kunt ook via deze rijscholen je theorie examen aanvragen.

  Ben je van plan om bijvoorbeeld je bus-, aanhanger of bijvoorbeeld taxi rijbewijs te halen? Gebruik daarvoor de filterknop om de rijschool in Hoorn te vinden die dit type rijles aanbiedt.

 • 6. Kan ik eenvoudig een proefles aanvragen?

  Ja, je kunt bij diverse rijscholen in Hoorn heel eenvoudig een proefles aanvragen zodat je kunt kijken of de manier van lesgeven bij je past. Zo weet je ook hoeveel lesuren je nodig hebt om je rijbewijs te halen en kan de rijinstructeur een lespakket voor je samenstellen.