Rijscholen in Idaerd

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in Idaerd of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in Idaerd, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit Idaerd werken ook in plaatsen als Akkrum, Bears, Dearsum, Eagum, Easterwierrum, Friens, Goëngahuizen, Goutum, Grou, Hempens, Idaerd, IJpecolsga, Jellum, Jirnsum, Jorwert, Leeuwarden, Mantgum, Nes, Poppenwier, Raerd, Reduzum, Swichum, Teerns, Tersoal, Warstiens, Warten, Weidum, Wergea, Wirdum, of Wytgaard

Hoogste kans van slagen in de buurt van Idaerd

Omdat er in Idaerd geen rijscholen zijn gevestigd adviseren wij je om te kijken in één van de plaatsen in de buurt. Zo zijn er in Akkrum (2), Goutum (1), Grou (1), Leeuwarden (44), Mantgum (1), en Wergea (4) wel rijscholen beschikbaar. We hebben een overzicht gemaakt met alle locaties bij jou in de buurt zodat je snel je rijbewijs kunt halen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van Idaerd voor het behalen van je rijbewijs kan je het beste naar Goutum uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 77%.

Mocht je in Idaerd wonen, dan is Leeuwarden de dichtstbijzijnde plaats met de meeste kans op een rijschool met plek. Er zijn daar 44 locaties met een gemiddeld slagingspercentage van 56% waar je kunt beginnen aan het behalen van je rijbewijs.

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Je kunt hier direct een proefles aanvragen voor je eerste rijles in de buurt van Idaerd. Zo kom je er eenvoudig achter of de rijschool plek heeft en of het de juiste locatie voor het behalen van je rijbewijs is.
Veel veilige kilometers gewenst!

kaart rijscholen Idaerd
kaart rijscholen Idaerd

Rijscholen in de buurt van Idaerd

Hier tref je een overzicht van de beste rijscholen in Idaerd en omgeving

Mocht er voor jou geen geschikte rijschool in Idaerd zijn, kijk dan verder in onderstaande plaatsen: