rijschool It Heidenskip

Rijlessen in It Heidenskip volgen?

Top 10 rijscholen voor rijles in It Heidenskip

0 KM
14 KM

Deze lijst is samengesteld aan de hand van 10 gevonden rijscholen in It Heidenskip en omgeving die voldoen aan jouw wensen.

Deze resultaten zijn gebaseerd op een algoritme vanaf de coordinaten: 52.9488351,5.5018875

Rijles in It Heidenskip volgen

kaart rijscholen It Heidenskip

Ben je van plan om rijlessen te gaan volgen bij een rijschool in It Heidenskip of omgeving? Dat komt goed uit! Woon je niet in It Heidenskip, maar wel in de buurt dan komt de rij-instructeur wellicht ook bij jou langs. De meeste rijscholen uit It Heidenskip werken ook in plaatsen als Balk, Elahuizen, Ferwoude, Gaastmeer, Greonterp, Harich, Heeg, Hieslum, Hindeloopen, Idzega, IJlst, Indijk, It Heidenskip, Kolderwolde, Koudum, Nijhuizum, Oudega, Parrega, Sandfirden, of Workum

Hoogste kans van slagen in de buurt van It Heidenskip

In It Heidenskip zelf is geen rijschool gevestigd, maar je kunt altijd in de omgeving terecht voor rijlessen. Zo hebben we in Balk (2), Heeg (1), Koudum (1), en Oudega (2) rijscholen voor je gevonden waar je je rijbewijs kunt halen.

Voor de hoogste slagingskans in de buurt van It Heidenskip voor het behalen van je rijbewijs kan je het beste naar Heeg uitwijken. Daar ligt het gemiddelde van alle rijscholen op 77%.

Mocht je in It Heidenskip wonen, dan is Oudega de dichtstbijzijnde plaats met de meeste kans op een rijschool met plek. Er zijn daar 2 locaties met een gemiddeld slagingspercentage van 54% waar je kunt beginnen aan het behalen van je rijbewijs.

Je rijbewijs halen

Met je rijbewijs ben je straks in staat zelfstandig auto te rijden. Op vakantie? Of naar je opa en oma? Het hebben van een rijbewijs geeft je zoveel vrijheid. Begin daarom zo snel mogelijk aan je rijlessen zodat je eerder de weg op kunt!

Vraag hier heel eenvoudig een proefles aan bij de rijschool vlakbij It Heidenskip. Tijdens een proefles kom je te weten of de school en rij-instructeur goed bevallen.
Veel veilige kilometers gewenst!